Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det glittrar i snön.


Vinterdag.

Underbart att se vintern
som gnistrar med sina små korn
härligt att glida på skidorna
höra fraset i snön.




Fri vers av Annmargreta
Läst 464 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-15 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta