Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvekande vår.


Våren vill inte.

Våren vill inte
den tvekar
blommorna snöar över
men de finns kvar.
Fåglarna vet inte heller
var de ska vara
dom luras men
kommer tillbaka.




Fri vers av Annmargreta
Läst 467 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-10 12:28



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Men vi måste tro.. och tro hårt..
2012-05-11

  aol
underbart sant vännen, vackert skaldat
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta