Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fin vinterdag.


Solen går ner.

Solen lämnar oss
för den här dagen
otroligt vackert med
solens nedgång.




Fri vers av Annmargreta
Läst 496 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-16 18:16



Bookmark and Share


    sajo
Oh vad härligt du skriver och vilken härlig bild. Jag har dock upplevt soluppgång och nedgång i Thailand lite olika kontraster.

Men dina ord jag gillar.
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta