Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MIDSOMMAR.


SOMMAR.

Skönt med sommar
allt är så lätt.
Skönt med värmen
och vattnet som är varmt.
Skönt med ljuset
och de ljusa nätterna.
Skönt med lite kläder
en kort stund.




Fri vers av Annmargreta
Läst 458 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-22 22:38



Bookmark and Share


    Småstadsungman
Trevlig. Bra skriven.
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta