Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enok en blandrashund.


En förlorad vän.

Nu är du i hundhimlen
tillsammans med dina vänner.
Det var tufft att ta dig med till
djursjukhuset, men du slipper lida nu.
Satt hos dig länge när du somnat in.
Det är så jobbigt med djur,de lever så kort tid.
Din kullbror Nalle är kvar och han letar efter dig
överallt.
Nalle och du har levt mer än
14 år tillsammans varje dag.
Sov gott Enok.




Fri vers av Annmargreta
Läst 1656 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-16 18:16



Bookmark and Share


  aol
såömt vackert skriftat du är en sann djurvän
2011-04-10

  Annmargreta
Var nära er alla 14 hundar
jag fått lyckan att vara hos under alla år
flög på en höjd av
1100 meter och kände närheten av er.
2011-03-02

  Lasseman VIP
Mina tankar och känsla är hos dig min vän och Enok... kram
2011-01-22

  Annmargreta
Nalle är också tillsammans med de andra hundarna nu i hundhimlen
han fick somna 3 dagar efter Enok. Nu är våra 42 år tillsammans med hundar slut-vi har haft 13 hundar under dessa år. Är otroligt tacksamma över tiden-den har gett oss enormt mycket.
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta