Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många 1:or.


1.11.11 klockan 11.11

1.11.11 märklig dag bara ettor.
Det är dessutom 10 grader varmt
i Jämtland.
Det är något fel så här varmt
ska det inte vara nu.
Man ska väl egentligen inte vara glad
för det är något fel.
Ska årstiderna försvinna?
Det är väl egentligen ingen
som på detta ska vinna.




Fri vers av Annmargreta
Läst 514 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-01 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta