Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinner !

jag brinner likt ett ljus varje dag

en liten bit släcks inom mig

likt ljuset som slocknar

snart har ljuset brunnit ner

kommer du ta sista biten och stöpa

mig åter igen , så jag får se dig.




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-11 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan