Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk bara pratar och pratar


Pratar en massa strunt om allt och ingenting

Orkar inte lyssna

Orkar inte höra

För de pratar och pratar så att mina öron

börjar att blöda

För ur mina öron kan man se hur blodet

nu håller på och flöda

Och då jag ber dom att sluta snacka så mycket

lyssnar dem inte på mig

Så för att visa mitt missnöje segnar jag ner på golvet

och låtsas dö

Låtsas som om jag svimmade av och är nu en

av de där döda

Och det för att efter en liten stund åter

vakna till liv igen

då mina ögon åter öppnas

Men till skillnad mot förut så är de nu alldeles röda

och håller på och glöda

Hade visst tydligen förvandlats till en

skrämmande zombie

utan hjärna

För tack vare att de snackade så mycket skit

hade jag nu blivit till en hårdkokt gröda

Och åt det finns det visst inte mycket att göra åt

Inte mer än att skrika högt och tydligt

SNÄLLA NI

KAN NI INTE BARA HÅLLA KÄFTEN PÅ ER

FÖR EN LITEN STUND

För tack vare allt erat surrande om allt och ingenting

så har jag nu blivit till en av de där döva...

Ken Cassel
11/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-11 22:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...ibland längtar man efter tystnaden...
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel