Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omånar


lågmåne; det är dags

 

 

det är dags att ljuga nu
dags att spela på ostämda strängar det är dags

 

att stänga stela öppenheter
dänga dåliga dagars dugg i backen så blicken blöts

 

det är dags att åter krypa in bak lugg för det nöts
för mycket äkta tugg i tankar


det är dags att ljuga nu

det är dags att kapa alla lankar hängande
vind för våg

 

för vi såg varandras hugade skott
vi såg vår trugade månes lott

 

det är dags nu
det är dags




Fri vers av Pot Pourri
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-11 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri