Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mötas av garv, mötas av skämt, mötas av 'humor', mötas av tystnad.... det är då man går


symboler; frågetecknet

 

jag tror inte riktigt du förstår hur det kostar på
hur det gränsar varje dag och står och väger

du får som vanligt biblar med oändlighet
hyllmeter hårddiskar och vida himlars rymder
du får mig

och jag blir trött av att fråga
en enda fråga - du förstår det mesta och jag mycket lite

alltför lite
men du förstår inte hur det kostar på
hur kraften sinar i mitt 'vårt nära'

 

säkert sakta stegvis
för varje fråga utan svar

 

hur det försvinner iväg och särar oss

 

jag kan inte hålla kvar som du
behöver svar

inte göra en trygg paus som du
behöver få vara kvar mentalt

 

inte sväva på stormmoln eller ottedimmans slöjor
inte nära mig på näraliv som du

behöver spara vid sidan
behöver få 

 

förstå

 

få svar
och jag undrar


var är de

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-12 00:42



Bookmark and Share


    Laz
nära mig på näraliv som du, lite oavsiktligt dubbeltydigt? Närapå nära mig som du, på näraliv nära men inte nära nog, mig, liksom?
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri