Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemväg


Himlen öppnar sig
när festen är slut
stjärnorna lyser
min estrad

Inte ens den
kyliga vinden
tar min ursäkt

Kläderna
är lösa
och förvridna
precis
som
min självkänsla

Huvudet är bakåtlutat
skrattet vilar i bröstet
andedräkten sitter kvar
i ett vinglas på takvåningen

Hade du varit med mig
hade du sjungit refrängen
på ”I maschi”

Det hade krävts en nattsvart
himmel för att förlåta oss
precis som den här



© R Werner




Fri vers (Fri form) av R Werner
Läst 397 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-10-12 05:28



Bookmark and Share


  Tino
En riktigt fin och behaglig text, du använder orden väldigt fint.
Vinglaset tycker jag är fantastiskt. Slutet otroligt pricksäkert. Hela texten är väldigt lätt att leva sig in i, känslan du förmedlar är stark.
En mkt trevlig text!
2013-10-12

  träsnidaren
Mycket snyggt fångat.

Inlevelsefullt.
2013-10-12

  ULJO
En fin poetisk skildring som jag sätter stort värde på
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner