Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puss på dig!


Säg att du älskar mig

Att du behöver mig

Att jag är din kille och att du är min tjej

Att du skulle bli helt galen om någon

kom emellan oss

Att jag är värd att kämpa för

Så för vårat förhållande kommer du att slåss


Säger du det här till mig

Att du behöver mig så kommer jag aldrig

att svika dig

Kommer att säga till alla som vi känner

hur bra du är

Att jag i dig är så otroligt kär

Att jag alltid skulle vilja vara där du är

Men jag får nöja mig med att du är

min förtjusande tjej

Puss på dig!

Ken Cassel
12/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-12 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel