Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns som om jag blir straffad


bara för att jag är en Man

En Man som så sjukt åtrår kvinnan

Den där jobbiga känslan som aldrig vill

lämna en helt ifred

Nä, inte ens för en endaste sekund är det

lugnt i huvudet

Tänker ständigt på tjejer

Så det är ständigt tjejer som jag vill leka med

Vara tillsammans med

Leka att de är mina drottningar och jag deras kung

Men nu när kvinnorna är så dåliga på att

bjuda på sig själva

Ständigt uppslukade av sin egen fåfänga i tid och rum

då de tittar ständigt på sig själva i spegeln

Det vackra folket

En skönhet som de vet att killarna bara åtrår

mer än allt annat

Något som de ganska så ofta kör med emot killarna

Ja, då är tjejerna inte så lätta att komma

nära inpå livet

Så jag önskar att det vore tvärtom istället att tjejerna

skulle åtrå oss mera än vi åtrår dem

För då skulle det vara så mycket lättare för oss män

att hitta en god hjärtevän

En riktig kvinna

Någon att älska över gränserna

Skulle faktiskt själv vilja ha en sådan med mig

fram på vägen in i framtiden...

Ken Cassel
12/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-12 22:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mycket längtansfull text...
2013-10-13

  queenia
.. Ken, det finns sådana kvinnor, som älskar sin man, oavsett.. :D
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel