Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig


Undrar om du kan ana

vad jag tänker på,

när vi två möts.


Undrar om du kan se

vad för tankar som döljer sig,

bakom mina ögons glitter.


Undrar om du märker

att det enda jag vill, är att få

känna smaken av dina läppar mot mina.





Fri vers av Katinka VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2013-10-13 00:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärt, och hur många gånger får vi inte sådana känslor för varandra? Om detta vet vi säkert alla
2013-10-26

  Ninananonia VIP
Fint...
2013-10-17

  Maria Sundelin VIP
Känns varm och lite busig
2013-10-16

  Jordgubbsodlare
(: !AbstinenssnenitsbA! :)
2013-10-14

  ULJO
Här finns mycket av kärlek och längtan
2013-10-13

  Fredrik P. VIP

Rak och skön sensualism
med en enkelhet som går
hem.
2013-10-13

    J. Herward
LÄNGTAN (capslock) det överförs mycket väl:)
2013-10-13

  Nina Nightwish
Aaaah.. Väldigt smakfull text! Pirr i kroppenkänsla. Det gör du bra:)
2013-10-13

  Tino
Vackert, vem har inte känt känslan
2013-10-13

  SatansSon VIP
det är svårt för mig åtminstone fatta när en tjej är intresserad.
2013-10-13

    ej medlem längre
längtansfull undran...ett möte i kyssar
förklarar! så vackert formulerat..
2013-10-13

    ej medlem längre
Härligt
känslor i dallring
Tack!
Zafiro*
2013-10-13

  Mike
Vilken fin text om längtan och åtrå.
2013-10-13

  queenia
hjärtat blev frågetecken.. ?
2013-10-13

  queenia
fint om längtan.. ?
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP