Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSLUT

Jag hör ett ljud
från en elak brud
Något står på
som jag inte förstår
Jag har offrat mig
men nu säger hon nej
Hon vill ha allt själv
kommer med nytt gnäll
Om det som hände igår
är det inget hon förstår

Ett ord från då
är inget som så
Nu ska du ge igen
och igen och igen
Annars är du dum
och jävligt skum
Säger hon
med en ond ton
Hon vill att du går
med ingenting på

Så hon får allt
då förstår hon galant
För det är sant
att hon har ont
Och du ska vara tyst
inte säga ett knyst
Bara ge
och ge
Så stäng din käft
och glöm någon äkta hälft

I nöd och lust
var falskhetens vindpust
Med pengar i bilden
förändras allt i tiden
Allt du tidigare gett
är ingenting som skett
Skriker hon vitt och brett
det är färdigt utrett
Det är din plikt
att inte vara egoist

Du skakar på huvudet
och slår huvudet
På spiken
och säger till tiken
Det är nu jag ser
du ser mig aldrig mer
Jag går min väg
av goda skäl
Orkar inte med dig
låt egoismen ta dig

Och ring mig aldrig
för jag svarar aldrig
Skicka inga sms
för att du har PMS
Skicka inget förlåt
eller kom till mig med gråt
För du var ingen vän till mig
nu glömmer jag dig
Nu är det slut
punkt slut




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-13 02:29



Bookmark and Share


  Magica VIP
Sorgligt...kram.
2013-10-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja vist det är sorlig man kan inte räkna med en relation eller vänskap, med de här mobilerna.
nu för tiden tjejer säljer 1 vecka i taget relationer på internet, då en vecka skriveris in-ut till varandra saker och då kille visar till sina kompisar på face bok hon som nya kvinna och hon då går på inte avslöja att det är bara en bluff och han har ingen väninna… men mannen har betald för tjänst som heter ”vänskap till salu”
engelska exempel lämpades till en Stockholms rynkig gammal som satan, flyttade till Örebro med en lånad lite 7-8 flicka och byggde inpå en gubbe, sedan när alt var färdig var som hon sade, gubbe abdikerade med livet.
så jag vet inte det är sorlig med båda exempels, vännskap fins inte mer...

2013-10-13

    ej medlem längre
Sorgligt.
2013-10-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Friendship agreement: “We build for one” it is capitalism.
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP