Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför säger du sådär


när du vet om hur mycket som jag tycker om dig

När du vet att jag håller dig så kär

Och då spelar det ingen roll vad du än gör

eller vart du än är

Så säg inte sådär

För fattar du inte att jag blir ledsen

Känner mig som mest till besvär

Så tänk först och prata sen om du fortfarande

vill ha mig till din vän

För sådana som mig hittar du tyvärr inte växandes

däruppe ibland träden

Så kom igen nu och bli lite snäll igen...

Ken Cassel
13/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-13 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel