Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta kontroll över ditt eget liv


Din kropp och själ

Låt ingen få trampa på dig

Ta bort allt det som bara känns fel

För dom misstag du gör får du sen leva med…

Ken Cassel
13/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-13 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel