Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska man med vänner till


om inte för att utnyttja dem om man

behöver lite hjälp

För det är ju det som vänner är till för

Man ställer upp för varandra

Och om man är riktigt goda vänner så finns det ju

ingen annan

som på de kan klandra

För då har de ju ingenting att hämta…

Ken Cassel
13/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-13 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel