Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svek minnen och än mer svek


mangrove

 

en svit av svek
galet igenom varje morgon

 

vrider sig svärande
trängs


svider sig skärande längs livets bark

 

att öppna ögonen igen
när man flätat fransar alltför länge

 

som om mascara vore lösningen

 

sminka sig genom salt och hetta
(vägran är en dygd)

 

alla möjligheter strimlade till spån för andras stigar

 

och fötter fast i klykor kluvna för en förlösning
av siste egot ut

 

längs revorna en bit av rekommenderat liv
viskande ur varje minnesfiber

 

du borde inte ha
varför gjorde du

 

mangrove 

 

 

varje slinga om varann
som från under

 

vilsamt väntande värme
en förräntan på nästa rovs förväntan

 

 

mangrove

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-13 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri