Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hund poesi


När du kom som en solstråle in på tomten

fick du en puss och kram

Ja, jag slickade dig över hela ansiktet

Hade gått och tänkt på dig

Saknat och längtat efter dig hela dan

Så vart har du varit någonstans

Är inte van vid att du bara lämnar mig helt ensam

Men så är jag ju din hund också

Den som älskar att umgås med dig då du ger mig mat

och rastar mig

Kastar en pinne eller två

Helt okej

Men så är du ju också en helt underbar matte till tjej

Men vad du än gör när du lämnar mig helt ensam

Glöm inte bort mig…

Ken Cassel
13/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-13 17:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trofast vänskap...så fint...
2013-10-14

  Lynx63 VIP
Underbar och fin.
:)
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel