Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tittar in i min magiska kristallkula


för att få mig en liten glimt

av framtiden

Och det är då som jag får syn på dig och mig där

hand i hand på beachen

Men eftersom jag ännu inte har träffat på dig

eller ens känner dig

så känns du ännu inte så given

För min kristallkula har numera blivit riktigt gammal

och är ganska så sliten

Men det är klart att jag vill tro på vad den visar mig

då världen trots allt ändå är

ganska så liten

Så då har vi väl ändå oddsen med oss om att träffas på

en regnig eller vacker dag

Och som det ser ut i kristallkulan ska vi båda visst

gå där lyckliga och skratta oss glada

Kul, tycker jag..

Jag tittar in i min magiska kristallkula!

Ken Cassel
13/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 241 gånger
Publicerad 2013-10-13 18:16



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Tro på den du
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel