Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har byggt mig en robot


som tycker att kunskap smakar gott

Så nu har jag kopplat in den på Internet

för att kunna mätta dess hunger

Fylla dess mage med kunskap ty likaså denns knopp

För det kommer säkert en dag i framtiden

då jag måste förlita mig på den

då den blir till mitt sista hopp…

Jag har byggt mig en robot!

Ken Cassel
13/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-13 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel