Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
månfaser måtte vara inblandade; fasorna och hasornas stepp över en livsaffishering


Avisan;: att pillertrilla en pm-jargong

 

om nu alla ändå ska hålla på att utrota varandra enligt profetior uppfostran massmediepåverkan och svartsjuka så kan vi väl åtminstone

hålla det lite snyggt
med finess och nätt etikett
lite tryggt säkrat att fungera
så dår i nobless och lätt vett

att inte misslyckas som med det enklaste enkla
att bara tänka nån decimeter nedanför vår
psykopathylla och förgylla dagen med lite

mer rödton på vapnen
liksom falumåla hela käften och ända in i gapen

så finns i alla fall ingen risk för missförstånd om vad som egentligen hände
den dagen allt vände

 

kanske det i alla fall blir ett snyggt crecendo på allt elände
kanske det också kommer på tablån

 

kanske det även får ett förstasidestoffuppslag
kallas framsidan av

 

"Världens Ände"


V.g. läs bipacksedeln i bilaga II varannan dag.

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-14 08:36



Bookmark and Share


  Anna*
Klurigt och intressant som vanligt! Gillar!
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri