Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

biografiskt

 

påfylld påtänd pånyttfödd

allt han är är alliterationer

till och med i sängen är han metafor

över den han aldrig varit

om så i sekundvara

en text i någons tummade kvittobunt

Nu

nu söker han sin plats

stroffad för sina versmått




Fri vers av cilax VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-14 12:50



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Underbar!
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt