Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart vi än går


följer skuggan våran efter i samma spår

som den värsta stalkern

Skuggan våran som ser allt det som vi gör

Så ifrån skuggan våran kan vi inte hålla

några hemligheter för

Nä, inte fören den dag som vi segnar och dör

och blir till ett minne blott

För det är då som skuggan och själen våran

drar iväg från våran kropp

med vårat allra sista hopp

Inget konstigt med det heller

För det är bara som det sig bör

Precis som när vi hissar flaggan våran på halv stång

istället för ända upp på topp…

Vart vi än går följer skuggan våran efter i våra spår!

Ken Cassel
14/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 317 gånger
Publicerad 2013-10-14 16:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tur är väl det...tänk vad konstigt det skulle vara om skuggan inte fanns...
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel