Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget blir så

Man tror på en saga
som liten

tonåren
fyller en med idéer

Men sen blir man vuxen
och inget blir
ens i närheten av vad man trott

Inget blir så
men pensionen
kanske fylls
av de drömmar man har




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-14 19:25



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Intressant text och förhoppningsvis ligger drömmarna där i de avslutande livskapitlen och väntar på att upplevas. Du får till en spännande och tänkvärd röd tråd i din text om livsresan. Bra det här!
2013-10-15

  Lars Hedlin
JA man kan alltid hoppas och välja nytta kan man varje dag..kram
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson