Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han fick ett varsel


En känsla som snabbt trängde sig på

Han kände på sig att snart så skulle det hända

någonting riktigt tråkigt där han stod

Så han tänkte

Bäst att jag flyttar på mig medan tid finns inne

genom att ifrån platsen börja gå

Och mycket riktigt så

För han hann inte mer än flytta på sig innan ett

Jas 39 Gripen

kom ner störtandes från den blåa himmelen

och hälsade på

Slog ner i marken i Långholmsparken med ett

dundrande Hallå!!!

Så där hade han tur ändå och kunde tacka sin

lyckliga stjärna för änglavakten…

Ken Cassel
14/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-14 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel