Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bris; karusell

 

 

 

en orkan mer eller mindre genom orken

cyklon i en rund tillvaro och tornadon

som en trevlig tivolikarusell

 

och runt runt i blindo snurra högt

högt 

 

och endast hade en ilning av en vårvind varit

och där 

 

där nere hurrar de lyckliga clownerna sin glädje

något händer och ingen förstår vad

 

det är ju vinter och vitt 

helt perfekt för ditt och mitt

 

 

släckt är alla spotlights och musiken borta

täckta är korvstånden och tälten börjar hänga slött

 

blött på marken nu blött

 

i vargatimme och oskyldig hösttrött måne

kvar förvirrad där nere dansar en ensam fåne

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-15 03:26



Bookmark and Share


  queenia
Färgstark illustration av verkligheten..
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri