Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågor

Där i dina skuggor

viker min hud

grindar

att öppna

att falla i

 

mot dina läppar

pressar jag

mina fingrar

tills din värme

helt omsluter

mina lungors vågor

 

din andning

mot min

dykandes genom 

varandra

 

här 

bortom

förlista

ur lövens sammanflätningar

rör din hud

vid höstens pustar

tätt omslutna

 

dina ögon

andas

perforerade himlar

att öppna

att falla i




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-15 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fullkomligt lysande. Vibrerande sensualism
2014-03-19

  KerstinI
Åh, den här tyckte jag var väldigt vacker! Får en omedelbar bild och stämning av "din andning mot min
dykandes genom varandra"

"att öppna
att falla i"

är också mycket vackert!
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter