Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland de kopparfärgade bladen


Bland de kopparfärgade tunna bladen på rönnträdets ståtliga krona;

hänger små runda bär i röda klasar.

De inväntar vintern och de allra första snöflingorna.

Frosten omger dem så länge med sitt glitter under de kyliga höstmornarna;

innan marken är täckt av snö.




Fri vers (Fri form) av fannypauline
Läst 230 gånger
Publicerad 2013-10-15 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline