Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han blev dumpad och bränd


Blev riktigt ledsen

Men upp ur askan reste han på sig igen

För vad gör man inte för att finna den

sanna kärleken

om det nu finns någon sådan här i världen

Vilket han vill tro att det gör

En hjärtevän

En riktigt god vän att ta med sig på färden

in i framtiden

då man på varandra bara tar häng

Tillsammans går man sen på känn i förhållandet

medan man tillsammans lyckliga och glada

trevar sig fram på vägen..


Han blev dumpad och bränd

Grät floder av tårar

Men det var då det

Numera är han starkare än på mycket länge

och åter på jakt efter den

stora kärleken

Han tänker

Jag måste bara försöka hitta den..

Ken Cassel
15/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-15 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel