Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot en himmel

 

 

skriften
över glaset
i diagonaler
siffror kan inte
mot en himmel
o chiffer du
som fattas mig
i språnget över
rutan
vatten droppar
tårar

är
där 2

jag ser
inte




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 257 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-15 21:59



Bookmark and Share


  Anya VIP
Skaparglädje! Lek och allvar.
2013-10-17

    ej medlem längre
det outsagda, gåtan, laddar texten, det gillar jag mycket. sätter igång associationsrörelserna. helt förtjust i stilbrottet "o chiffer, du som fattas mig" är jag dock inte, men det är en fråga om smak.
2013-10-16

    ej medlem längre
Gillar "siffror kan inte
mot en himmel"

2013-10-16

  Marianne Räf
Gillar denna, såväl till form och
utförande som till innehåll. Och,
jag anade något budskap! M R
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin