Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min inre värld

jag ville bjuda in: välkommen in i min inre värld
den är större än du tror
full av under och överraskningar

du knackade på och glad sprang jag till dörren
men upptäckte
den gick inte att öppna inifrån

medan åren går sitter jag i min inre värld 
och väntar - väntar på någon
som har det rätta handlaget med låset
 
du bor väl i din inre värld och kan inte ta dig ut 
- vilket slöseri
med under och överraskningar 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-16 15:27



Bookmark and Share


  Lotta Th
Sorgligt om det vore så.
Inte är det?
2013-10-16

  Larz Gustafsson VIP
Det står Någon där och knackar. Han har givit dig förmågan att öppna för Honom.
2013-10-16

  anathema VIP
Så är det, orden träffar. Sorgligt men sant skrivet. Den inre världen är stor, viktig, men tillsynes oåtkomlig.
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger