Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har gått igenom mig själv


och funnit ett fel

Jag har visst ett stort hål i min själ

Gör nu mitt allra bästa för att kunna reparera det

Men det är visst inte så lätt utan mycket svårt

För det fattas en del

En del i form av en kvinna

Och så länge jag inte har det vid min sida

så kommer mitt hål i min själ

aldrig att försvinna…

Ken Cassel
16/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-16 16:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Läser mycket längtan i dina ord...hoppas att hålet snart fylls...
2013-10-16

  prinscess VIP
saknad
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel