Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi gömmer oss


fabrikerna är magsjuka barn
det regnar snö ur
fabrikerna som är magsjuka barn
ska vi stänga in oss och
spela nintendo dricka
nyponsoppa gömma oss tills de
slutar leta
ja vi gömmer oss
någonstans där snö är riktig snö
där livet sprakar som eld inför våra ögon








Fri vers av johii
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-03-11 01:16



Bookmark and Share


    NoMi F
En rak dikt som speglar
för mig samhället som
det är. Och så barnen -nypon soppa
lekar , ej vetandes ännu
om fabrikernas rök-smutsen
Bra dikt
2006-03-27

    Agnieszka
alldeles för länge sen jag kommenterade ditt skrivande.
du har många dikter som jag skulle vilja kalla för "en av mina favoritdikter av dig" och den här är en av dem.
2006-03-12

    vilsen
o, denhär färgstarka texten var hmm, UNDERBAR
2006-03-11

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Riktigt bra! Färggrann, fantasirik, bra metaforer, starkt slut. Och en kul dikt!
2006-03-11

  kath
att skydda det viktiga i livet blir min sköna känsla av dina ord
2006-03-11

  Nic
<<<<<<<du har en fin känsla för barn
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu