Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ansvar för vad du gör

En öring i älven hoppar
en dam i affären shoppar
En kristen i kyrkan lyssnar till orden
politikerna skipar rättvisa vid bordet

Alla tror de gör rätt, men facit blir ofta blodigt rött
öringen hoppar av lycka och blir dödligt trött
Damen shoppar, tills matpengen i plånboken, gapar tom
den kristne struntar i orden, när kyrkan är tom

Politikernas rättvisa blev orättvisa
all lycka kan förvandlas och brisera
Kom ihåg det och ta ansvar för era handlingar
att även den bäste, även du, kan i din enfald, begå missgärningar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-16 20:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP