Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordjakten - ordleken


Älgjakt

 

de ska hoppa över den stå upp i tornet
har älgen svans en hästsvans kanske
älgen hoppar hoppas svansar över svansar
vidare i skogen jagar hunden skjuter älg
ja hunden skjuter jagar hoppar pipan ryker
skogens klövar tjurens klövar jägarblicken

klyver lena huden grå
gråa skank lena strån
vida klöv en grankvist
i hatten jägarhatten

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 417 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-16 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smälter ner meningar till scener.
2013-10-17

  Marianne Räf
Uppfattade dikten som inkännande med
djurens, iaf många djurs helvete. Bra! :D
2013-10-16

    ej medlem längre
effektiv sammansmältning av intrycken. pang!
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin