Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det brutala mentala bra igen

när man blir slagen i ansiktet så är det inte knytnäven som
gör ont i stundens hetta det är minnena i det mentala med
rädslor vilken idiot som helst kan slå konsten är att gå därifrån
utan att slå så tänk ett slag tänk inte efter tänk efter före
tänk att vi strävar efter fred men skapar hat i en värld full av
sorg utan återvändo för fred och lycka det finns lycka men det
är den man skapar runt om sej skälv inom rimliga gränser och
fyra väggar men den sanna kommer inifrån styrd av ena egna
tankar som påverkar hjärta känslor endorfins livslusten ja allt som
är levande inom en och auran så det lyser om en och det mentala
lever igen men har gjort uppskattningen ut av att leva mycket
starkare och ett högre värde




Fri vers av den nakna poeten
Läst 200 gånger
Publicerad 2013-10-16 23:20



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Te kames te marles
Marla for basa

Ett zigenarorspråk som säger
Ska du slåss, slåss med ord
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten