Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nedsmält omgjuten

 

 

jag har poetiserat mina tyck
har poemat mina ryck och rostiga infall
proklamerat krig på torgen

 

du kan aldrig komma nära mig
som jag ej dej
genom att dela på kärleken och sorgen

 

jag har pastöriserat mina hycklerier
har perforerat min ramar och bifall
präktifierat mina murars lucklås på borgen

 

du kan aldrig komma nära mig
som jag ej dej
genom att vela mellan bägaren och korgen

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-17 01:08



Bookmark and Share


  queenia
orden studsar leker, i din värld!

Bra!
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri