Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att säga nej

Se men inte röra

får barn ofta höra

frestelser av många slag

möter vi ju varje dag

behöver inte falla



för dem alla ; S




Bunden vers av Balans
Läst 331 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-17 14:09



Bookmark and Share


  Let it go VIP
Att säga ja och falla är lätt, men det kan bli svårt att resa sig igen...
2013-11-14

  Lollitta VIP
frestelser av många slag

möter vi ju varje dag


__________+++++_______



2013-10-19

    ej medlem längre
Fast nog är det bra härligt att falla för frestelsen och även att få röra ;)
2013-10-18

    Balans
Bästa wildah...klart jag gör!
2013-10-18

  wildah
Nej men livet är vad man gör det till! Visst har du rätt i det stora men faller du aldrig för några frestelser?
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Balans