Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikta sig; som att täcka livet med engelsk hålsöm


hålsöm

 

 

så länge insikter gör ont
står du invid mig naken

 

oklädda stora ögon under spotlight

 

en baby är en baby
vi ger och vi ger liv efter liv

ord efter ord håller oss vaken

 

håller vår ångest igång i egen inre fajt

 

så danas Sagorna
och på borden flödar skummet över medan knän skakar mellan överhängande långfransade engelskbroderade stordukar och yxtäljda bordsben

hålen vi ser igenom
syns igenom 

 

där allt görs för att lätta på taken
släppa in ljuset

 

därför släcker vi vårt
ler och låter vara

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-17 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri