Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina avtryck på mitt hjärta finns kvar.

Varför känns det som som du har kvar handen på mitt hjärta?

Då jag inte längre drömmer om dig.

Då jag inte längre känner dina händer smeka mig när jag blundar.

Smaken av din kyss ligger inte ens kvar på mina läppar.

Men kvar på mitt hjärta finns fingeravtrycken av dig.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 576 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-10-18 08:40



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbart..
2013-10-30

  ULJO
Mitt i prick
2013-10-21

  Ole Sunnerfjell
Ja, bara spåren blir hållplats för tankar som för en starkt vidare
2013-10-21

    ej medlem längre
jättefint skriver du..
2013-10-20

  reza.hb
vilken image..
i både text och bild !
2013-10-19

  ResenärGenomLivet VIP
Har man delat livet med någon finns vissa avtryck alltid kvar...oavsett hur långt tiden har gått...
2013-10-18

  Nina.H
Spår som alltid finns kvar.. för
hjärtat minns.. Så innerligt vackert!
2013-10-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
Har själv ställt mig den frågan.....mycket vackert skrivet!
2013-10-18

    Dan Myrbeck
Hjärtat bevarar
allt inom sig.
2013-10-18

  aol
bra träffande dikt så berörande,
2013-10-18

    ej medlem längre
Det man själv glömmer.... Glömmer inte hjärtat.... Väldigt sorgset vacker!
2013-10-18

  Fem hjärtan VIP
Hjärtat formas av alla avtryck från livets alla berörande själar...
2013-10-18

  Lars Hedlin
Speciella själar ger speciella intryck i hjärtat och finns där för evigt....
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love