Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chain me uh-oh-oh

Jag vill ha en dansk
Jag vill ha en engelsman
Jag vill ha nån som ropar mitt namn
Jag vill ha en trygg hamn
Alla båtar är dina, vattnet är mitt
Där kan du ligga och guppa
med solen i fören och vinden i magen
"Let's go to bed" säger jag och allt är löst
"Let's go to hell" säger du och skrattar medvetslöst
Aldrig igen ska jag jämföra något så problematiskt som dig och mig med en båt och en hamn

Jag är dum i huvudet




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-18 14:24



Bookmark and Share


  kalle ankus
bra! skönt flyt i texten.. no pun intended
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött