Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borde mer

jag får väl måla med ord istället då
slösa lite färg i allt grått




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-18 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött