Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En annan berättelse

 

det fanns naturligtvis (det finns alltid) en annan berättelse
den pågick under det uppenbara
i sken av det mest eftersträvansvärda
i skuggan
i det fördolda

och så stark är illusionens makt att inte ens berättaren själv
förstod sin berättelse

det fanns en annan berättelse och den gick vilse
men den lever fortfarande
den pågår
och den ingriper i aningslösa ögonblick
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-18 22:10



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tycker om din beskrivning av livets vilsevandring, just som det är och tänker på alla små ögonblick som gled förbi innan illusionens bubbla brast i mitt liv. Tack för din fina text
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger