Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som i allt annat; cirka 0.3% går till reella förhoppningar. Resten görs 'Saga' av, för andras välbefinnande, som här t.ex.. :)


Magician; i möte, före under efter

 

Man lär känna, och man lär även känna sitt lära kännas 'lärakänna'. Eller ej.

Hur ditt är, är upp till dig.

 

*

 

En sak som kommer efter ett beslut att träffa nån:
 
Då kan man mäta av det .e.g.e.n.t.l.i.g.a. intresset för sin person.
Ända fram till ev. möte.
(liksom i alla andra beslut tagna - faller engagemanget efter beslutet, jämfört med före, så blir det också resultatets resultat efter genomfört beslut. Ökar det så blir det också resultatets resultat.)
 
 
 
Som sagt, på vägen till ett genomfört beslut, kan ju även ett beslut ändras. Eller ska vi leva som styvnackade tuppar blinda av egna stoiska stolpklubbningar bara för att?
Nej, lite flexibilitet är nog att föredra.
 
 
 
Vandringen fram till ett beslut är endast en lärakännatrappa på en mental nivå, eller hur.
 
Efter det
kommer den genuina viljan att umgås, att visa sig, så blir det då t.ex. tyst i en kontakt mellan beslut att träffas och själva träffen, så avbokar jag, för det man får där emellan är det man får efter mötet.
 
 
Några frågor? ?
 
 
Att re-latera är att engagera sig. That's it.
 
 
?
~<< Between To Do And Have Done Are The Hands Of A Magician >>~
 
 
sa processnörden
 
 

stör den ej tystnaden 
till skillnaden från lystnadens lyssnande 
 
 
essen
 
 
processen, säg ser du kopplingen
eller bara går den robot
 
im pulserade sina vindlande vinterstormars snö
stroboskop i HorrorSkåp kan bara gäcka sinnen
 
 
slö bekväm och i väntan på tö skapad
av annan
så släcker man en stjärna i Konsten att Dö 
även att släcka sina minnen
 
 
 



Fri vers av Pot Pourri
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-19 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri