Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är god?

Galen. sliter mig i håret
Vad är detta
Tystnad
När piskan kasta
Och vem är människan
som låter världen bli fel

Snart ska jag åka
till världens länder
försöka hjälpa barn

Tänk om alla barn kunde le
Tänk om alla barn kunde få se solen

Fast du kanske hellre ler för dig själv
och du kanske hellre vill äga solen

De säger att människan
i världen är god
men var
tyst
tyst
tyst
Galen Galen
Hur ska du skrika att det onda är fel
om människan är tyst

Ska du piska barn
som inte kan stå
Ska du plåga barn
som ändå inte kan se
Ska du tortera barnen för att se dem lida
Ska du sparka ditt barn för att de blev till
barn som sedan ska leva för oss

Jag bara undrar
Hur länge ska du blunda och hålla käft





Övriga genrer av yoyyo
Läst 494 gånger
Publicerad 2006-03-10 21:21



Bookmark and Share


  Manic_Gambler
Helt ratt, manniskan borde inte klassas som daggdjur utan som virus eftersom vi beter oss precis som virus, vi sprider oss till ett omrade och forstor allt som finns dar utan att ge ngt tbx ror vi oss vidare till nasta omrade och forstar det, parasiter gor sa, och virus inte daggdjur.
2006-04-11

  bq
Likgiltigheten är alltings ondska
Att vara medkännande och "galen" är ett uttryck för att vara kärleksfull och närvarande..och att vara människa
Leve människan, hela människan i allt.. överallt
2006-03-31

    Andersx
bra skrivet....
Människan är god men människorna är onda.
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo