Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgon som den här


gör det värt att leva

För solen lyser så klart och underbart

En underbar start på en ny dag

Var ute och handlade och kände mig helt plötsligt

så himla glad

Och det är solens förtjänst, tror jag

Så med mitt stora leende ska jag försöka smitta

så många som möjligt

Ja, allting annat vore ju bara löjligt

Vill ju bara att alla ska må lika bra som jag

denna solskensdag

Så en morgon som den här gör att jag

känner mig lite kär

Så du där!

Jag tycker om dig!

Ken Cassel
19/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-19 10:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man blir glad bara av att läsa din fina text...tack!
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel