Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vår märkliga närvaro här

människan vänder sina nakna fotsulor mot marken
och jordar sig i sin mänsklighet

himlen allenast bär upp hennes huvud 
såsom hon är van sedan hon inte kan minnas

trampdyna hjässa häl
himmel och jord

däremellan pågår den jäsande nedbrytningsprocess som ger liv

sådan tillit ändå
barnvisor brusar som tinnitus
i människans öra




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 441 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-19 10:19



Bookmark and Share


  Lärling
Mycket fint!
2013-10-23

  aol
verkligen vännen nåt av det finaste du skaldat tycker jag, verkligen så fint,
2013-10-22

  Carola Zettergren
Detta var bland det bästa jag någonsin läst, på fullaste allvar; Himlars... Tack Måna!
2013-10-22

  Lotta Th
Svindlande.
2013-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Kvinnorna bär enligt Mao upp halva himlen.
Men Gud bär genom Sitt Ord hela skapelsen.

Surdeg = jäst = död.
2013-10-19

  axveronika
Oj, så bra den är!
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger