Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog är dom vackra alltid


Kvinnorna

Det vackra folket

Går inte att förneka

Så helst så skulle man bara vilja krama om dem

en efter en

så fort man bara träffar på en

Krama om den

Visa att man är en som dom kan lita på

Vill mer än gärna bli till deras goda vän

Och eftersom man tycker om de så mycket

kan väl inte det vara så svårt att förstå

Åh, titta där kommer visst en förtjusande kvinna

Ber om ursäkt

Men nu måste jag tyvärr gå

Gå och krama om henne…

Ken Cassel
19/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-19 10:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Åja...det finns män som också är "ögongodis"...och kramas kan man aldrig göra för mycket...:-))
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel